dissabte, 27 de novembre del 2010

LES GIRAFES: ENS VISITA LA MARE I LA TIA DE CARLA


La mare de Carla, Victòria, i la seua germana, Emma, ambdues arquitectes han vingut a la nostra aula el passat dijous de vesprada. Entre moltes coses, ens han ensenyat diversos plànols d'edificis que han dibuixat. També hem pogut vore i tocar les eines que necessiten per a dibuixar-los: cartabóns, regles de diverses maneres...etc. Ens van dibuixar a la pissarra el plànol d'una casa amb la nostra ajuda: nosaltres anàvem dient-los parts de la casa i objectes que es troben en eixa dependència i la tia de Carla ho dibuixava. Però de totes les coses que vam aprendre el que més ens va agrada es veure com feien gran el tub per guardar els plànol. Vam disfrutar posant el braç dins d'ell!! Mentre Carla va ajudar a sa mare i a sa tia a ensenyar-nos plànols, regles...etc. Després la tia de Carla ens va ensenyar com funciona el metre i, per taules, vam jugar a traure-lo i amagar-lo. Per fi, la mare de Carla ens va deixar posar-nos el seu casc, que ens va dir que sempre el porta de color blanc, un per un. I abans d'anar-se'n ens vam fer una foto tots junts de record i ens van regalar molts "besos volados". Si ara esteu interesstas en veure el vídeo musical elaborat amb les fotografies, cliqueu al l'enllaç que hi trobareu davall:

4 comentaris:

  1. Moltes gràcies als pares que han entrat a l'escola... i també a l'escola per a entrar en les nostres cases! Ens encanta veure els vídeos del blog, esperem que hi hauran molts més!
    Gràcies,
    Raquel - Mamà de Teo

    ResponElimina
  2. me encanta la iniciativa... Martin está emocionado y no ha parado hasta que no hemos visto los videos, me ha gustado mucho poder verle en clase y que pueda explicarme quienes son sus compañeros

    ResponElimina
  3. Molt bona iniciativa.
    Com sempre es pot combinar formació i diversió.
    Enhorabona a l'equip.

    ResponElimina
  4. Victoria- Mamá de Carla9 de desembre del 2010, a les 18:52

    La experiencia ha sido genial, Emma y yo lo pasamos en grande dando la clase. Fué muy divertido. Gracias a Silvia por darnos esta oportunidad que deberíamos repetir.
    Gracias!!!

    ResponElimina